Προφίλ της ΛΙΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο.Ε.

Η τεχνική εταιρεία μελετών - κατασκευών  δημιουργήθηκε το 2000 από  τον Λίτο Δημήτριο Πολιτικό Μηχανικό, απόφοιτο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Α.Π.Θ. με πολυετή πείρα στις κατασκευές κτιρίων.

Έχοντας σαν παρακαταθήκη την εμπειρία 40 ετών από την προηγούμενη γενιά η εταιρεία έχει θέσει υψηλές προδιαγραφές και στόχους.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας παρέχοντάς τους εξειδικευμένες λύσεις και προτάσεις άμεσα και γρήγορα καθώς και δημιουργία ποιοτικών κατασκευών με εξαιρετικά λειτουργικούς χώρους και καλαισθησία.

Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας ενημερώνεται άμεσα για τις αλλαγές που γίνονται στη νομοθεσία που αφορά τη ρύθμιση αυθαιρέτων, τον κώδικα που διέπει τις ενεργειακές επιθεωρήσεις, το Νέο Οικοδομικό Κανονισμό καθώς και για καινούρια λογισμικά και προγράμματα μελετών και σχεδίασης έτσι ώστε να μπορεί να προτείνει εξειδικευμένες λύσεις σε κάθε πελάτη.

Το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας έχει άρτια κατάρτιση και εμπειρία στην κατασκευή και ενημερώνεται διαρκώς για νέα υλικά και τεχνικές εφαρμογής.

Υπάρχει πάντα διάθεση για σωστή δουλειά με συνέπεια και ειλικρίνεια, στοιχεία που διακρίνουν και διαφοροποιούν την εταιρεία "ΛΙΤΟΣ ΣΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ"  στο χώρο της.